Sider

fredag den 21. marts 2014

Til Istanbul igen!

På onsdag prøver jeg lykken i Tyrkiet igen. Sagt med andre ord, så rejser jeg til Istanbul på en enkelt billet! Jeg er sådan cirka lige dele spændt og nervøs. Måske nervøs ikke er det rette ord, men jeg er "på vagt" overfor eventuelle "fælder", og jeg gør, hvad jeg kan for at forberede mig bedst muligt.

Dette gør jeg bl.a. ved at undersøge muligheden for opholdstilladelse. Jeg har brugt det meste af formiddagen på at forsøge at booke en tid til at aflevere en ny ansøgning, men der var ikke flere ledige tider på min lokale politistation. Så forsøgte jeg at undersøge muligheden for at aflevere ansøgning på en anden politistation, men fandt frem til at hvis jeg gør det, bliver jeg afvist. Hvad gør man så? Konklusionen, ind til videre, blev, at jeg tager på politistationen personligt, så snart jeg kommer til Istanbul og beder om en tid. Samtidig med det vil vi også holde øje med hjemmesiden, hvor tider til ansøgninger slåes op, hvis nu der alligevel skulle dukke en tid op.

Ud over opholdstilladelse går jeg også og tænker over, hvad jeg gerne vil lave, mens jeg er dernede. Jeg har mit arbejde, men det er jo ikke fuldtids, så derudover skal jeg finde på noget mere. Jeg vil prøve at blive bedre til at opdatere mine to blogge, da jeg nemt kan få timer til at gå med det, samt det er noget, jeg hygger mig rigtig meget med. Derudover har jeg allerede lavet et par aftaler. Både med nogle helt nye mennesker, jeg endnu ikke kender, men også med nogle af dem jeg mødte, da jeg var i Istanbul for et par uger siden.

Jeg overvejer også at tage et sprogkursus igen og så har jeg fundet en rideskole, Hasan og jeg skal ud og besøge snart, så jeg kan se, om det måske var et sted, jeg havde lyst til at komme lidt mere fast. Jeg savner nemlig mit fristed = hestene enormt meget, når jeg ikke er i Danmark.

Så det var lige lidt nyt og nogle tanker herfra :-)


Psst.. Vi er forresten blevet forlovet :-)

4 kommentarer:

 1. Ih, Julie, det sagde du da ikke noget om forleden ;) Stort tillykke med forlovelsen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det beklager jeg Hanne :-) Mange tak :-)

   Slet
 2. Stort tillykke herfra med forlovelsen!!

  SvarSlet