Sider

Om mig

For de, der ikke kender mig, kommer her en kort introduktion af, hvem jeg er, og hvorfor jeg har valgt at flytte til Istanbul.

Mit navn er Julie. Jeg bor i København, men kommer oprindeligt fra en lille by på Sydvestsjælland. Jeg er stadig under uddannelse, men når jeg er færdig i sommeren 2012, har jeg valgt at flytte til Tyrkiet, så jeg kan bo sammen med min kæreste samt lære tyrkisk.

Min kæreste, Hasan, mødte jeg i Norge august 2010, da vi begge studerede på Norges Handelshøyskole. Efter et par måneder blev vi kærester, hvorefter vi har levet i langdistance forhold. Først Danmark/Norge, nu Danmark/Tyrkiet.

Mange spørger, hvorfor vi ikke bare bliver gift og flytter til Danmark, men det har vi ikke lyst til. Vi skal nok blive gift en dag, når tiden føles rigtig. Ikke fordi diverse visum-regler tvinger os til det.

At flytte til Istanbul bliver et rigtig spændende kapitel i mit liv. Jeg har tidligere boet 1 år i London, hvilket jeg elskede. Dengang kunne jeg dog sproget, så på det punkt bliver Istanbul anderledes at lære at leve i. Jeg har derfor valgt, at jeg ikke vil arbejde i første omgang men koncentrere mig 100% om sproget. Både fordi jeg gerne vil kunne tale bedre med Hasans familie, men også fordi jeg tror, at det tyrkiske sprog kan give en spændende vinkling på mit cv. Jeg håber, at jeg i fremtiden kan bruge mine sprogkundskaber i dansk, engelsk og tyrkisk karrieremæssigt. Men nu må vi se :-)

3 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Hej Julie
  Spænden blog, du fører! :-)
  Jeg er journalist på Danmarks Radio, og jeg er ved at researche til et nyt rejseprogram til DR1. Du kan se lidt om det her: https://www.facebook.com/pages/Tobias-p%C3%A5-eventyr-DR1/567678060032430?fref=ts
  Vi skal bl.a. til Tyrkiet, og jeg leder derfor efter gode indgange til landet, som måske kan hjælpe mig med at få strikket et godt program sammen.
  Jeg vil rigtig gerne i kontakt med dig, med henblik på måske at få lidt af din viden og erfaring om landet.
  Hvis du kunne have interesse i at hjælpe mig, så kontakt mig på mail: Mrsv@dr.dk eller tlf.: 61 34 45 84. Så skal jeg også nok fortælle meget mere om projektet og min research.
  Håber at høre fra dig.
  Venlig hilsen
  Mads Svaneborg

  SvarSlet