Sider

lørdag den 20. april 2013

Vacciner??

Hmm.. Det er lige gået op for mig, at jeg faktisk er for sent ude, hvis jeg skal nå de anbefalede vacciner inden afrejse. Dumt, at jeg slet ikke har tænkt på det :-(

Godt nok er chancen for at blive syg lille, når man skal bo i Istanbul, der jo er en moderne storby -men alligevel. Hasan har fået alle vaccinerne som barn, og det er der jo nok en grund til. Så jeg synes også, jeg vil have de vacciner, der anbefales ved rejser på længere end 6 mdr. -Eller måske ikke dem alle? Jeg skal lige snakke med vaccinecenteret først.

Men altså. Jeg fik Hepatitis A og stivkrampe, da jeg første gang rejse til Tyrkiet i 2011. Det var det, der blev anbefalet, når man skulle rejse uden for turistområderne.

Jeg tænker, at jeg i hvert fald skal have Hepatitis B også, men den tager 6 mdr. at få, da den skal gives over 3 omgange, og om 6 mdr. er jeg jo allerede flyttet. Ikke så smart! Så nu har jeg kontaktet vaccinecenteret for at høre, om jeg kan få min første vaccine i juni, så det passer med, at den sidste skal gives i december, hvor jeg er hjemme på juleferie.

Kryds lige fingrer :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar